Puppy cursus

U kunt met uw hond deelnemen aan de puppy cursus, als uw hond al de entingen (puppy enting bij 6, 9 en 12 weken oud) heeft gehad. De reden hiervan is om uw hond zo gezond mogelijk aan de cursus te laten beginnen en een goede basis bescherming heeft. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de hond eerst gewend is aan zijn nieuwe huis. Bij de start van deze cursus mag uw hond niet ouder zijn dan 6 maanden, mocht uw hond al 6 maanden oud zijn kunt u zich aanmelden voor de E.G. cursus.

Bij de puppy cursus komen de basis beginselen van de opvoeding en verschillende commando’s aan bod. Ook kunt u tijdens de cursus bij ons terecht voor vragen over de opvoeding thuis. Aan het einde van iedere les laten we de honden spelen op een afgesloten veld. Dit bevorderd de socialisatie van de honden onderling.

Om goed voorbereid te zijn vragen wij aan iedere deelnemer van de puppycursus om het volgende mee te brengen:
– Beloningssnoepjes
– Poepzakjes (voor ongelukken op het veld)
– Een vaste riem met halsband (geen slipketting, prikband e.d.)
– Speeltje (zonder pieper)

De cursus wordt gegeven door een gediplomeerde instructeur en bevat 12 lessen en een examen. Iedere 7 weken start er een nieuwe cursus (met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen) zodat u nooit heel erg lang hoeft te wachten om te starten met uw puppy.
Deze cursus wordt 1 keer in de week gevolgd of op maandag- of op woensdag avond.
De lestijden voor de puppycursus zijn maandag-of woensdag- of donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur.

Wilt u meer informatie over de startdatum van een nieuw beginnende cursus, dan verwijzen wij u door naar de startpagina. Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen. Deze bevind zich onder het menu item “Contact”

De kosten voor deze cursus bedraagt €105,- voor 12 lessen en een examen.
(Geen restitutie mogelijk)

Klik hier om je voor deze cursus aan te melden.