Recreanten

Heeft u nadat u succes de V.E.G. of E.G. cursus heeft afgerond de smaak te pakken en vindt u het leuk om met uw hond bezig te zijn, dan kunt u de recreanten groep vergroten.

De recreatiegroep bestaat uit mensen die het leuk vinden om met de hond bezig te zijn en om ze met spellen en andere oefeningen te blijven trainen. Veel oefeningen die er gedaan worden komen uit een GG cursus of uit andere richtingen van de honden sport, waarbij we de oefeningen op een leuke manier met de hond uitoefenen.

In deze cursus komen onder andere de volgende oefeningen aan bod:

• Volgen aan de lijn en los volgen
    • Blijven liggen en zit op afstand of uit het zicht
    • Apporteren
    • Afgaan en zitten tijdens het volgen
    • Voorroepen met afleiding
    • Los oversteken
    • Etc.

De cursus is een aftakking van GG waarbij we op een losse manier met de honden omgaan en op een spelende wijze de hond verrijken. U wordt bij deze cursus lid van onze vereniging.

De lestijd voor de GG cursus is op maandagavond van 20:00 tot 21:00. De kosten van Recreanten zijn €70,- per kalenderjaar en €20,- per lidmaatschap.